Menu Sluiten

Verbetering Van De Veiligheid

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over verbetering van de veiligheid kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Verbetering Van De Veiligheid

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verbetering van de veiligheid

contact disclaimer sitemap home partners merken referenties contact magazijninrichting belijning en signalisatie archiefinrichting kantoorinrichting kantoorunits en prefab systeemwanden montage opbergsystemen magazijnrekken legbordstelling palletstelling doorrolstelling draagarmstelling entresol bandenrek maatwerk veiligheidssystemen magazijn accessoires werktafels magazijnbakken ladders controle felingratisanalyse.pdf gratis analyse van uw magazijninrichting kosten besparen in uw magazijn kosten besparen door uw magazijninrichting kritisch te bekijken dat kan felin analyseert de goederenstroom in uw magazijn en suggereert verbeteringen. Omdat we nietmerkgebonden totaaloplossingen bieden krijgt u de meest optimale inrichting tegen de beste prijs. Gratis deze analyse is gratis en vrijblijvend verbetering van de veiligheid gevraagd Hoe gaan we concreet te werk neem contact met ons op met de contactpagina of op . Onze logistieke adviseur bezoekt uw magazijn en verzamelt informatie over uw goederensamenstelling. Wij maken een gratis rapport met daarin onze bevindingen verbeteringen en mogelijke b.

home contact en nl menu home contact bagger offshore scheepsbouw energie cement mijn metaal shqc manager terug naar lijst allardeurope allard is een ijzer en staalgieterij in belgi en levert producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Allard is gericht op het produceren van gietstukken tussen de en ton per stuk. Gespecialiseerd in hoog gelegeerd staal en hoog chroom gietijzer wat ons een unieke positie in de markt geeft. Dit bewerkstelligen wij door processen te borgen en constant verbeteringen door te voeren en deze te borgen in de organisatie. Functie binnen allard is de shqcmanager verantwoordelijk voor twee belangrijke aandachtsgebieden de beheersing van de kwaliteit van de gietstukken en de algemene veiligheid binnen het bedrijf. Als eindverantwoordelijke voor de quality control zorg je ervoor dat alle producten conform de klant specifieke vereisten worden afgeleverd heb je belangstelling in verbetering van de veiligheid Tevens lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteitsbeheersing binnen de organisatie. Je voert uit hoofde van onze isocertificering benodigde audi.

Toelichting over Verbetering van de veiligheid

iomregrp.b subscribe subscribe to newsletter please add mailchimp api key in theme options general settings api integrations home over ons nieuws wegenbouw voorstelling grondwerken funderingswerken rioleringswerken betonverharding klinkerverharding asfaltverharding glijbekisting veiligheid recycling voorstelling installatie copro kwaliteitslabel producten storten container levering of afhaling transport beton voorstelling producten veiligheid levering of afhaling referenties faq jobs offerte contact home over ons nieuws wegenbouw voorstelling grondwerken funderingswerken rioleringswerken betonverharding klinkerverharding asfaltverharding glijbekisting veiligheid recycling voorstelling installatie copro kwaliteitslabel producten storten container levering of afhaling transport beton voorstelling producten veiligheid levering of afhaling referenties faq jobs offerte contact funderingswerken wij verzorgen uw fundering van a tot z met zo.