Menu Sluiten

Reiniging Luifels

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reiniging luifels kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reiniging Luifels

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging luifels

dkw caravans aanmeldingsformulier serviceformulier dkw actiefolder dkw events contacteer dkw franais home caravans kamperen montage hersteldienst trekhaken automotive dkw caravans gt montage hersteldienst service wij gaan aan de slag … De werkplaats is het kloppend hart van het bedrijf. Ruim jaar geleden was en dit de basis om door te groeien tot het familiebedrijf waarvoor wij nu staan. Met veel passie zin en zorg staan wij klaar in de werkplaats. Dit voor alles wat een caravan te maken heeft. Denk aan herstellingen schadeherstel montage caravantoebehoren en onderhoud van de caravan. Daarnaast zijn wij ook een montagecenter voor trekhaken op voertuigen dakdragers en dakkoffers. Herstellingen en onderhoud aan aanhangwagens.

navigatie mdultimate europe shop winkelwagen javascript is uitgeschakeld. Zonder javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar reiniging luifels grote maten Home wie zijn wij contact levering en retourneren vekoopvoorwarden franais nederlands opblaasbaar luifel opblaasbare luifel markt tent mobiele buiten werkplaats schuilplaats voor buitenwerk multifunctionele tent stand carwash mdultimate europe marktleider in opblaasbare toepassingen stelt voor de multifunctionele opblaasbare structuur airtight de structuur van de tent is onder druk opgeblazen net als een band daarna heb je geen ventilator meer nodig dus geen geluid minder stroomv.

Informatie over Reiniging luifels

overslaan en naar de algemene inhoud gaan moyaert home producten wie zijn wij downloads nieuws login contact d.n.v. Jobs moyaert amp co bv industriezone noord szamotulystraat b tielt t. f meer over reiniging luifels m.infomoyaert.be back fabeltjes en weetjes over rolluiken alles over epb http www.epbd.be voor het isoleren van bestaande rolluiken geven wij graag advies hieronder enkele handige tips maar ook de hardnekkige misverstanden rond isolatie condensatie koudebruggen luchtdicht bouwen als ik bij het bouwen van mijn woning rolluiken steek haal ik de epb norm niet. Mits voldoende en juiste isolatieaanbreng kan dit wel gehaald worden aldus voor de rolluikkast zelf. Het rolluik voor het raam zorgt al op zich voor een dubbele isolering daar de koude eerst tegen het rolluik aan stoot. De aluminium rolluiken die moyaert fabriceert bevatten allemaal interne isolatie. Kunststof is plastiek en slecht voor de gezondheid want het geeft giftige dampen. Kunststof geeft alleen bij verbranding giftige stoffen af maar dat .