Menu Sluiten

Industriele Reiniging Parkings

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over industriele reiniging parkings kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Industriele Reiniging Parkings

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele reiniging parkings

mailoutline contacticmbelgium.be phone over icm klassieke schoonmaak industrile schoonmaak vacatures getuigenissen contact menu schoonmaakbedrijf overijse icm belgium staat in voor de klassieke schoonmaak en industrile schoonmaak binnen uw bedrijf regio overijse. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen als het aankomt op schoonmaak en desinfectie industriele reiniging parkings binnen uw budget Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak binnen uw bedrijf vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor u klaar contacteer icm belgium in welke sectoren is schoonmaakbedrijf icm belgium actief offices retail industry cooling bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf regio overijse neem vandaag nog contact met ons op. Wat doet schoonmaakbedrijf icm belgium voor bedrijven in gans belgi kantorenschoonmaak klassieke schoonmaak van kantoren en burelen. Tapijtreiniging dieptereiniging van vast tapijt. Klassieke schoonmaak retail schoonmaak van winkels supermarkten showroom.

fr nl gustave demeylaan brussel contacteer ons homepage bcampm ons team openstaande vacatures lid van de xl group nieuws ons team openstaande vacatures lid van de xl group nieuws zout strooien en sneeuwruimen zout strooien sneeuwruimen op parkings en de toegankelijkheid zout strooien sneeuwruimen op parkings en de toegankelijkheid reiniging na schade beveiliging na schade reiniging na brand reiniging na waterschade en overstroming reinigen na schade door mazout en koolwaterstoffen reiniging na sociale schadegevallen nuttige tips opsomming van de gebruikte technieken beveiliging na schade reiniging na brand reiniging na waterschade en overstroming reinigen na schade door mazout en koolwaterstoffen reiniging na sociale schadegevallen nuttige tips opsomming van de gebruikte technieken neutraliseren van mazouttanks versnijden en verwijderen van tanks neutraliseren van tanks met behulp van zand of pu schuim verwijderen van .

Toelichting over Industriele reiniging parkings

infogesco.be home nieuws oplossingen productoverzicht schrobzuigmachines veegzuigmachines stofzuigers industrile stofzuigers centraal stofzuigsysteem atex stofzuigers eenschijfmachines service onderhoud amp herstellingen financiering contact contactformuliermenu nl fr oplossingen productoverzicht veegzuigmachines zit veegmachine zit veegmachine ik doe het met gesco wij zijn werkzaam in de bloemengroothandel. Wij gebruiken een gesco zitveger om onze laadkaaien netjes te houden. Ik kan stellen dat de efficieumlntie van de schoonmaakploeg enorm gestegen is en de schoonmaaktijd gehalveerd. De krachtige borstels vegen in een mum van tijd alles schoon klaar om een nieuwe lading bloemen te ontvangen of te verzenden. veegmachines van gesco kennen hun gelijke niet heb je belangstelling in industriele reiniging parkings Klik op de demoknop en we geven met plezier een demo met een zitveger. Bereken uw rende.