Menu Sluiten

Geforceerd Drogen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over geforceerd drogen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Geforceerd Drogen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geforceerd drogen

hortensia verzorging tips en advies welke hortensia s kan je in jouw tuin aanplanten los van de eigen voorkeur en smaak zijn er ook een paar objectieve zaken die mede bepalen welke hortensia je kan kiezen de regio waarin je woont en zijn klimaatzone in vlaanderen is het klimaat meestal heel wat milder dan in walloni of het noorden van nederland aan de kust zijn de winters ook veel zachter dan in het binnenland. Tuineigenaars in het binnenland kiezen best voor soorten waar bij vermeld staat zeer goed winterhard komen de hortensia s op een goed beschutte plaats te staan dan kan je gerust ook voor de gewone goed winterharde soorten kiezen . Hortensia s die als matig of redelijk winterhard aangegeven zijn hou je dan best als kuipplant je kan ze dan in de winter op een goed beschutte onverwarmde of matig verwarmde plaats onderbrengen. Pluimhortensia s hydrangea paniculata eikenblad hortensia s hydrangea quercifolia hydrangea arborescens annabelle hydrangea serrata en hydrangea heteromalla zijn in ons klimaat gegarandeerd winterhard de meer k.

home klein materieel groot materieel voorwaarden nieuws contact route links veelgestelde vragen waldo geeft antwoord hoe beton polieren tijdens het polieren wordt de bovenste laag van de vloer bewerkt met een polierhelicopter wanneer het beton nog niet volledig uitgehard is. Hierdoor onstaat er een papperige massa die egaal verspreid is en waarop zich geen water meer bevind geforceerd drogen schatting aanvragen Vervolgens wordt er best een mengsel van kwarts en cement op de vloer gestrooid. Te verkrijgen bij uw bouwstoffenhandelaar het cement zal achteraf zorgen voor een optimale hechting en uitharding van de bovenlaag. De kwarts zal de slijtvastheid van de vloer verhogen aangezien het een harder en resistenter materiaal is dan het beton zelf. Indien gewenst kan de bovenlaag ingekleurd worden te verkrijgen bij uw bouwstoffenhandelaar daarna wordt de vloer opnieuw met een polierhelicopter bewerkt tot de toplaag zich met de onderlaag heeft vermengd. Hierdoor ontstaat er een perfecte aanhechting van de ingestrooide toplaag met de ondervloer Wat betekent geforceerd drogen Nadat de vloerplaat wat ver.

Het terrein van Geforceerd drogen

omgekeerde osmose welkom aramis nv waterbehandelingssystemen nl fr over ons persberichten technologie apparatuur waterontharding industrieel residentieel huishoudelijk omgekeerde osmose compacte systemen aramis compacte systemen think water middelgrote systemen industrile systemen membraanfiltratie mediafiltratie desinfectie doseerpompen ketel en koelwaterbehandeling waterrecuperatie filtratie drinkwater huishoudelijk industrieel nieuws service foto s contact over ons over ons persberichten technologie apparatuur technologie apparatuur waterontharding waterontharding industrieel residentieel huishoudelijk omgekeerde osmose omgekeerde osmose compacte systemen aramis compacte systemen think water middelgrote systemen industrile systemen membraanfiltratie membraanfiltratie mediafiltratie mediafiltratie desinfectie desinfectie doseerpompen doseerpompen ketel en koelwaterbehandeling ketel en koelwaterbehandeling waterrecuperatie waterre.