Menu Sluiten

Prijs Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over prijs glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Prijs Glaswas

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs glaswas

home over libra services jobs nieuws contact schoonmaak vloerrenovatie teambuilding in coronatijden vreemde corona tijden vragen creativiteit om de samenhorigheid van onze medewerkers te bevorderen prijs glaswas firma Boom events werkte een online coronaproof teambuilding voor ons uit. Onze medewerkers ontvingen elk een overlevingspakket warme winterfleece een hapje en een drankje om hun in hun warme thuisomgeving achter hun pc te zetten. Op een ludieke wijze verzorgde boom events een online quiz met live quizmaster. Ook al was het niet wat we gewend zijn… Met zn allen genoten wij van dit aparte samenzijn. Lees meer raquo oprichter overleden een maand geleden begonnen we het nieuwe jaar helaas zonder jeroen. Medegrondlegger van libra services bvba onze specialist glaswas en renovatie maar vooral onze gelie.

regio gent regio vlaamsbrabant regio aalst over bo cleaning contacteer ons menu home onze troeven diensten opleveringsschoonmaak glaswas periodieke schoonmaak extra onderhoudsdiensten tips tricks contact onze troeven start onze troeven vijf redenen om te kiezen voor bo cleaning . Schoonmaak op maat van de klant u krijgt van ons een persoonlijke aanpak en wij maken samen met u een planning om de hinder tot een minimum te beperken onze schoonmaakploeg komt bij u langs op hettijdstipdat voor uhet best past. Wij bieden een kwalitatieve en professionele schoonmaakservice en houden rekening met de richtlijnen van de klant. . Glasheldere communicatie onzezaakvoerderstaat rechtstreeks in contact met deklantn met hetpersoneel. Dat biedt het voordeel dat.

Het terrein van Prijs glaswas

ons bedrijf diensten prijsofferte contact onze diensten algemene schoonmaak eerste glaswas van nieuwbouw en verbouwingen eerste grondige opkuis na verbouwing of nieuwbouw glasreiniging speciale constructies periodieke glasreiniging schoonmaak zonnepanelen wenst u een prijsofferte op maat klik hier vitro clean services steenovenstraat meulebeke marialoop t. f. g Het scala van prijs glaswas e. Infovitroclean.be btw be .. Privacy policy cookie policy disclaimer .