Menu Sluiten

Beperken Schimmels

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over beperken schimmels kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Beperken Schimmels

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beperken schimmels

home vochtproblemen vaststelling symptomen oorzaken gevolgen soorten vochtproblemen gt opstijgend vocht hygroscopische zouten condensatie ondergrondse infiltraties bovengrondse infiltraties schimmels en zwammen vochtbestrijding diagnose en advies opstijgend vocht kelders andere producten producten tegen opstijgend vocht pleistermembranen en toebehoren hydrofoberen van gevels condens en schimmelwerende coatings impregneermiddelen voor hout en natuursteen drainagefolies en toebehoren waterdichte mortels en coatings andere water en vochtwering over ons contact vochtproblemen symptomen symptomen van vochtproblemen wanneer een vochtprobleem zich manifesteert dan zijn dikwijls eacuteeacuten of meerdere symptomen te bespeuren beperken schimmels binnen ieders budget Eeacuten bepaald symptoom geeft geen uitsluitsel over de oorzaak van het probleem. Verschillende so.

nl fr de home dienstverleningen schilderwerken restauratie binnenverbouwing vloerbedekkingen warmteisolatie betonsaneringswerken verwijdering van graffiti geluidsisolatiewerken schimmelverwijdering referenties over ons voor architecten contact nl fr de home dienstverleningen referenties over ons voor architecten contact dienstverleningen we bieden uw de volledige waaier aan nieuw leven inblazen schilderwerken kleuren met concept. We verlenen door de juiste kleuren een nieuw en stijlvol verschijningsbeeld aan uw ruimtes en gevels heb je belangstelling in beperken schimmels Terug naar de oorsprong restauratie we restaureren historische gebouwen van binnen en van buiten. Daarbij herstellen we de oorspronkelijke toestand die in de loop der tijd is verdwenen. Ruimte scheppen binnenverbouwing wij aanvaarden de meest gevarieerde verbouw.

Interesse in Beperken schimmels

energie consulting eap epb epc audit amp certificatie erkend energiedeskundige vea home info contact luchtdichtheidstest een blowerdoortest of luchtdichtheidstest is een meting van een gebouw door gebruik te maken van overdruk en onderdruk. Hiervoor wordt een aangepaste ventilator zgn. blowerdoor in een deuropening geplaatst die lucht in de woning blaast totdat een zeker drukverschil wordt bereikt pa. Omdat de woning luchtlekken vertoont zal de ventilator moeten blijven draaien om ontsnapte lucht terug aan te vullen hoe meer lekken hoe meer debiet hij moet leveren. Voordelen via het uitvoeren van de luchtdichtheidstest en de debietmetingen krijgt u een beter zicht op de werkelijke energiepre.