Menu Sluiten

Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over glaswas:

Een professionele glaswas volgt een vast proces om de ramen grondig schoon te maken. Hij begint met het reinigen van de bovenste ruiten en werkt zo naar beneden toe. De professional reinigt ook de kozijnen van de ramen. Als er hardnekkige vlekken zijn, worden deze in een oplossing gedrenkt en met een schraper of schuursponsje verwijderd.

Bij glaswas gebruiken de schoonmakers steigers of ladders. De professionals weten ook wat de beste tijd is om de ramen schoon te maken, afhankelijk van het weer. Als u zelf probeert de ramen schoon te maken, kunt u het glas beschadigen of de schoonmaakmiddelen verkeerd gebruiken. Het resultaat kan een onveilige omgeving zijn voor u en uw gezin. En als u geen expert bent op dit gebied, kunt u gemakkelijk uw ramen besch.

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Glaswas

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glaswas

nieuws bedrijf diensten foto jobs contact industrieel onderhoud schoonmaakwerken onze partner en specialist in industrile elektriciteits en rwawerken nieuws onze uitvalsbasis voor heel belgie oudsbergen ons hoofdkantoor op de industrieweg noord in oudsbergen is volledig operationeel. Ook in deze coronatijden into clean allround onderhoudsbedrijf in opgericht in opglabbeek dankzij onze persoonlijke aanpak bieden wij u meer dan alleen algemene schoonmaakdiensten. Ons polyvalent team zorgt dat uw gebouw vlot verkoops of verhuurklaar is glaswas grote maten Gevel en indoor reiniging in heel belgie schoonmaak van bedrijfsgebouwen en ondergrondse parkingen. Schoonmaak bij oplevering verhuis alsook werfopruiming. Verdelging van groot en klein ongedierte. Diensten die wij bieden grote schoonm.

ga naar inhoud over ons jobs projecten facebookemaillinkedin home urban infrastructuur gevelrenovatie reiniging reclame en promotie valbeveiliging dakbedekking extra diensten industrial windindustrie inspecties onderhoud gebouwen onderhoud petrochemie besloten ruimten veiligheid certificaten contact nederlands reinigingsitestandaardt urban professionele reiniging appartementen kantoorgebouwen gevels of monumenten professioneel reinigen check. Skyworkers is het schoonmaakbedrijf voor industrile cleaning periodieke schoonmaak of ramenwas. Hoogtereiniging gevelreiniging en glaswas zijn echt ons ding hiervoor hebben wij het materiaal en opgeleide klimmers in huis de voordelen van glaswas Een excellente en veilige reiniging gegarandeerd. Ons aanbod h.

Inlichtingen over Glaswas

infogrouplimas.eu login facilities maintenance services technische diensten groenonderhoud herstellingen hvac project services bouw renovaties totaalprojecten cleaning services specialistische reiniging schoonmaak glaswas housekeeping property management services schilderwerken schrijnwerken specialistische reiniging servicedesk technical support order management rd party support hygienics ongediertebestrijding bel direct knaagdieren ratten pin muizen pin insecten vliegen pin kakkerlakken pin mieren pin zilvervisjes pin vlooien pin motten pin kevers pin wespen pin motmuggen pin faraomieren pin bedwantsen pin spinnen en mijten pin houtborende insecten pin mollen pin fumigaties pin vogelwering duiven pin meeuwen pin overige pin schimmels en zwammen pin fauna flora preventie en advisering knaagdieren ratten muizen insecten vliegen kakkerlakken mieren zilvervisjes vlooien motten kevers wespen motmuggen faraomieren bedwantsen spinnen en mijten houtborende insecte.