Menu Sluiten

Droogijsstralen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over droogijsstralen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Droogijsstralen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droogijsstralen

skip to main content home over acp acp in europa over co contact language nederlandsenglishfranaisdeutschpolski leave this field blank myacp login contact in noodgeval veiligheidsinformatie industrien toepassingen co in bulk droogijs iceshuttle co cilinders de cowaarden van acp onze klanten kunnen er altijd op rekenen dat we doen wat we beloven we streven onvoorwaardelijk naar maximale kwaliteit en veiligheid in alles wat we doen we gaan proactief te werk bij innovatie ten dienste van onze klanten oprecht respect voor het milieu leeft in alles wat we doen we handelen respectvol en sociaal verantwoordelijk acp in europa acp biedt een uitgebreide geografische dekking in europa voo.

toggle navigation nlfr u bevindt zich hier home nieuws nieuws kunststoffenbeurs de ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de benelux tijdens de kunststoffenbeurs ontmoet u in korte tijd belangrijke sprekers uit de kunststof en rubberindustrie droogijsstralen gevraagd Ook vindt u hier een compleet overzicht van nieuwe materialen machines en machinebouw kostprijsbesparing optimalisatie van productieprocessen productontwikkeling en smart industry. De kunststoffenbeurs gaat door op en september in de brabanthallen van rsquoshertogenbosch nederland telkens van uur tot uur. Steven van raemdonck verwelkomt u graag bij onze alpha stand in hal nr. . Registreer alvast uw gratis bezoek op https kunststoffenbeurs.nl cryonomic animatie video droogijs stralen is een efficieumlnte en milieuvriendelijke industrieumlle reinigingstechniek die gebruik maakt van droogijs pellets. Deze techniek kan men inzetten voor de meest uiteenlopende toepassingen in diverse sectoren. In de animatie video leer je meer over droogijs stralen en de voordelen in vergelijking met klassieke .

Mededeling over Droogijsstralen

meer weten bel home over ons blog diensten realisaties faq contact droogijsstralen droogijsstralen een straal voor elk materiaal droogijsstralen is een revolutionaire reinigingsmethode die vergelijkbaar is met traditionele reinigingstechnieken zoals zand of glasparelstralen. Daar waar men bij zandstralen gebruik maakt van zandkorrels worden bij droogijsreiniging coijskorrels van c door middel van luchtdruk op het bevuilde oppervlak geschoten. Na botsing met het oppervlak lossen de bevroren ijspellets op in een onschadelijk nietbrandbaar geurloos en natuurlijk gas zodat er geen bijkomend afval gegenereerd wordt. Afspraak maken ontdek de voordelen van droogijsstralen een droog reinigingsproces droogijsreiniging is een volledig droog proces aangezien het droogijs uit co bestaat en dus verdampt als het met het oppervlak in aanraking komt Wat omvat droogijsstralen Zacht droogijsreiniging is niet abrasief en heeft geen agressieve inwerking op het te reinigen oppervlak. Zol.