Menu Sluiten

Informatie Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over informatie glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Informatie Glaswas

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie glaswas

home wie zijn wij contact jobs onze diensten menu home onze diensten groene zones omheiningen groenaanleg onderhoud winterdienst facility services handyman supplies support services schoonmaak algemene schoonmaak gespecialiseerde schoonmaak glaswas vegen vegen van wegen hogedrukreiniging kolkenreiniging gebouwen asbestverwijdering schilderwerken bouw renovatie wie zijn wij nieuws jobs contact nederlands belgi franais belgique franais france select page plaatsen en herstellen van omheiningen omheiningen voor professionals en particulieren dankzij haar expertise plaatst en of herstelt laurenty groene zones in een mum van tijd al uw omheiningen en dit in hl belgi. Wij zijn aanwezig in hl belgi via onze filialen luik brussel charleroi namen bergen doornik gent en antwerpen maar ook in luxemburg en in het noorden van frankrijk douai en reims informatie glaswas leverancier Laurenty groene zones biedt u een breed sca.

infocleanexperts.be mavrij tot klanten service offerte aanvragen home over ons diensten schoonmaak glazenwasserij speciale diensten telescopische ruitenwasserij reiniging zonnepanelen contacteer ons strijkdienst contacteer ons cleanexperts is de ideale partner voor uw bedrijf of organisatie indien u vrijblijvend een offerte wenst of eender welke informatie kan u ons telefonische bereiken op het gratis nummer of vul onderstaande gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. Adres walenstraat hasselt google maps email infocleanexperts.be telefoon openingsuren iedere weekdag van . . Offerte aanvraag cookies zijn uitgezet in jouw browser. Zet cookies aan en probeer het opnieuw. Meer informatie naam voornaam email telefoon onderwerp mijn vraag in verband met schoonmaak ste schoonmaak glazenwasserij buiten glazenwasserij binnen geve.

De discipline van Informatie glaswas

press enter to begin your search home over ons alpineworks winterworks facilityworks paintworks mechanicalworks boomzorg contact home over ons alpineworks winterworks facilityworks paintworks mechanicalworks boomzorg contact ramenwas industrile cleaning of periodieke schoonmaak ook uw gebouw heeft nood aan een grondige gevelreiniging onderhoud en glaswas Een alternatief voor informatie glaswas Of het nu gaat om industrie kantoorgebouwen overheidsgebouwen of particuliere gebouwen onze facililityworks is er voor u. Wij bieden industrile cleaning periodieke schoonmaak of ramenwas met een spik en span resultaat voor uw gebouw. Ook gebouwenbeheer is mogelijk.u kunt verder rekenen op al uw garanties wij werken kostenefficint op uw maat met professioneel materiaal voor de noodzakelijke reinigingswerken zoals ge.