Menu Sluiten

Ontstoffingswerken Op Hoogte

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over ontstoffingswerken op hoogte kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | hisservices.be

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontstoffingswerken op hoogte

home diensten kitchen kare professionele dampkappenbiobehandeling dampkappenkeukens en grootkeukenskoelcellenvetafscheidersbrandblussystemenfrituurbakwanden food kare verdampers en condensorenvetafscheidersontstoffingswerken air kare luchtkanalen en luchtgroepenlucht en stofmetingenontstoffingswerkencleanroom en trekkastenzaack sani kare dieptereinigingschoonspoelersdispensersgeurneutralisatie pest kare pest scan special kare droogijsstralendesinfecterenontstoffingswerkenproducten over ons valor services grouponze valoristenduurzaamheidblogcontact contact nl fr nl fr ontstoffingswerken ontstoffingswerken worden meestal aangevraagd wanneer er te veel stof ligt in kabelgoten waardoor de elektrische installaties oververhit geraken. Een te hoge stofconcentratie in de lucht zorgt er daarnaast ook voordat de luchtkwaliteit ongezond is om in te werken en te leven ontstoffingswerken op hoogte informatie aanvragen Optimale luchtkwaliteit veilige werksituatie fotorapportage vr en na reiniging je valorist zal zich voornamelijk focussen op de gebinten in bedrijfshallen kabelgoten elektriciteitskasten verlichtingsarmaturen en de.

phone email karin.meertplcleaning.be cleaning disinfection home professionele cleaning kwalitatieve bedrijfscleaning desinfectie schoonmaak en onderhoud van gebouwen industrile technische schoonmaak onderhoud extra diensten offerte aanvragen aanpak en filosofie kwaliteit veiligheidsbeleid sectoren veiligheidsbeleid ons veiligheidsbeleid ons personeel wordt zeer bewust gemaakt van een strikt veiligheidsbeleid Onze aanbeveling m.b.t. ontstoffingswerken op hoogte Dit doen wij door middel van tweemaandelijkse toolboxmeetings rond een bepaald thema van de arbeidsveiligheid hierin worden ergonomie producten dosering hantering werken op hoogte werken met elektrische toestellen en psychosociale aspecten van de arbeid en de aspecten van de werkpost belicht. Gebruik van milieuvriendelijke.

Gegevens over Ontstoffingswerken op hoogte

.