Menu Sluiten

Expert Industriele Schoonmaak

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over expert industriele schoonmaak kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Expert Industriele Schoonmaak

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert industriele schoonmaak

skip to main content menu facebook linkedin email infoartfloors.be expert in gietvloeren en kunstharsvloeren home vloersystemen polyurethaan gietvloeren epoxy gietvloeren wandbekleding trapbekleding coatings siergrind en mortel projecten inspiratie nieuws faq contact build to last epoxy gietvloeren epoxy ep vloeren zijn bestemd voor de industrie en de speciale eigenschappen zijn dan ook ontwikkeld om te beantwoorden aan de noden van een industrile vloer. Een epoxy gietvloer is namelijk zeer sterk en hard hierdoor is deze industrile vloer ideaal voor zware belasting en beschermt hij zeer goed tegen chemische en thermische belasting. Voor het gebruik in woningen showrooms en kantoren achten wij.

amerstraat aarschot info.cleanblinkgmail.com home zakelijk particulier eenmalig ramenwasser privacy policy contact nl fr en professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven in aarschot en omstreken contacteer ons schoonmaak van kantoren door clean blink uit aarschot onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair zetelreiniging en tapijtreiniging. Onze glazenwassers garanderen dan weer een streeploos resultaat expert industriele schoonmaak met gegarandeerde rendementsstijging Voor de schoonmaak van kantoren stellen wij ons uitermate flexibel op om uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te storen. Dat is meteen ook de reden waarom wij niet alleen overdag kantoren schoonmaken maar ook kantoren schoonmaken in de avonduren. Algemene schoonmaak van kantoren schoonmaak van sanitair of keuken glazenwassen voor kantoren overdag of tijdens de avonduren meer info industrile schoonmaak bij bedrijven in aarschot zoekt u een zakelijk schoonmaakbedrijf in aarschot voor de schoonmaa.

Interesse in Expert industriele schoonmaak

mailoutline infocleanlink.be phone .. Diensten over clean link realisaties gratis offerte faq contact blog webshop menu faq clean link hoe werkt clean link screening een dringende schoonmaakopdracht we geven je meteen een idee van de planning en doen een prijsvoorstel op maat. Ben je niet helemaal zeker welke dieptereiniging het meest geschikt is voor jouw ruimte dan komen we kosteloos bij je langs voor een inschatting en opmeting. timing offerte goedgekeurd clean link staat garant voor een pijlsnelle service. De maximale wachttijd voor een dieptereiniging bedraagt drie weken Aandacht over expert industriele schoonmaak Maar omdat vlekken of desinfecties nu eenmaal een snellere aanpak vereisen staan we ook uur op paraat voor spoedopdrachten. cleaning je medewerkers en klanten zo min mogelijk storen onze schoonmaakploeg poetst netjes binnen de afgesproken uren en hindert zo min mogelijk je dagelijkse werking. rating tevreden over het resultaat we luisteren met gespitste oren naar je feedback en.