Menu Sluiten

Expert Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over expert glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Expert Glaswas

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert glaswas

sluiten zoeken… Werken bij care kantoorschoonmaak cleanroom en labo reiniging blogs contact intranet inloggen zoeken menu sluiten nl fr werken bij care kantoorschoonmaak cleanroom en labo reiniging blogs contact intranet inloggen personeel kantoorschoonmaak een dag uit het leven van call agent tania schelfhout dagelijks nieuwe contacten leggen met bedrijven bij een werkgever die haar eigenheid respecteert. Voor tania is dit al zo n jaar een zalige job. Als dedicated call agent bij care legt tania afspraken vast met potentile klanten voor haar sales collega s in vlaanderen expert glaswas prijs En dat doet ze met plezier min. Een dag uit het leven van call agent tania schelfhout innovatie kantoorschoonmaak care voegt catering toe aan hun facilitaire diensten voor bedrijven de kernactiviteit van care office cleaning is kantoorschoonmaak. Maar wist u dat care ook uw catering verzorgt daarvoor wer.

regio gent regio vlaamsbrabant regio aalst over bo cleaning contacteer ons menu home onze troeven diensten opleveringsschoonmaak glaswas periodieke schoonmaak extra onderhoudsdiensten tips tricks contact omdat u een vlekkeloze service verdient meer over ons wij zijn pas tevreden als u dat bent meer over ons contact opnemen periodieke schoonmaak opleveringsschoonmaak glaswas extra onderhoudsdiensten u wilt een betrouwbare professionele en vlekkeloze schoonmaakservice een professioneel onderhouden werkomgeving ondersteunt uw imago De diversiteit van expert glaswas Het is zoveel prettiger en verhoogt de prestaties van uw personeel. Waarom zou u kiezen voor de schoonmaakservice van bo cleaning bo cleaningis actief sinds . In die tijd hebben we een excellente knowhow en vakbekwaamheidopgebouwd. Hebt u dagelijks of wekelijks een professionele schoonmaakploeg nodig wij.

Mededeling over Expert glaswas

home wie zijn wij contact jobs onze diensten menu home onze diensten groene zones omheiningen groenaanleg onderhoud winterdienst facility services handyman supplies support services schoonmaak algemene schoonmaak gespecialiseerde schoonmaak glaswas vegen vegen van wegen hogedrukreiniging kolkenreiniging gebouwen asbestverwijdering schilderwerken bouw renovatie wie zijn wij nieuws jobs contact nederlands belgi franais belgique franais france select page een globale oplossing bij u in de buurt ontdek onze activiteiten laurenty group uw polyvalente partner met een hart voor zakelijke dienstverleningen bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner met een hart voor dienstverleningen en met hl wat ervaring dan is laurenty group uw partner die zich zal ontferm.