Menu Sluiten

Binnenreiniging Provincie Antwerpen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over binnenreiniging provincie antwerpen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Binnenreiniging Provincie Antwerpen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnenreiniging provincie antwerpen

nl fr onze diensten over ons waar vindt u ons vacatures gratis offerte uw werkruimte schoonmaken ontsmettingsbedrijf vloerbehandeling ramenwasserij gespecialiseerde behandelingen supplies andere diensten member of xlg schoonmaakbedrijf belgi belcco een reinigingsbedrijf biedt een breed scala aan onderhoudsdiensten aan uw werkruimte schoonmaken meer weten ontsmettingsbedrijf meer weten vloerbehandeling meer weten ramenwasserij meer weten gespecialiseerde behandelingen meer weten supplies meer weten andere diensten meer weten member of xlg meer weten neem gerust contact met ons op voor een snelle en gratis offerte. Ons reinigingsbedrijf maakt er een erezaak van om snel te reageren op elk verzoek of het nu gaat om reiniging of desinfectie binnenreiniging provincie antwerpen met korting Gratis offerte over belcco professioneel schoonmaakbedrijf vanaf juli hebben de vijf ondernemingen van klassieke schoonmaak en facility management uit de xl group service comp.

skip to main content open mobile menu zoeken verzenden timesclose search home diensten algemen reiniging ziekenhuizen klinieken en gezondheidscentra glazenwassen parkeerplaatsen onderwijs vloeronderhoud groenruimten transport shuttle hoteldiensten retail ontbijtdiensten over gcs wie zijn wij krachten en waarden evolutie medewerkers partners certificaties job contact offerte zoeken algemen reiniging formation scurit innovation home algemen reiniging kantoorreiniging zie reiniging van tpijten en vloerbekleding zie kantoorreiniging het onderhoud en de reiniging van kantoren is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Tijdens onze ruim jaar in dit vak hebben wij al heel wat emblematische kantoren in multinationale ondernemingen schoongemaakt en wij leveren telkens weer de grootst mogelijke inspanningen. Kantoorreiniging waarom is dat zo belangrijk volgens een studie van.

Meer info over Binnenreiniging provincie antwerpen

home over ons onze diensten contact home over ons onze diensten contact over ons home over ons dampw cleaning staat voor glasheldere afspraken klantvriendelijke service gebruik van nieuwste technologien gebruik van milieuvriendelijke producten wij werken zowel voor bedrijven kmo als voor particulieren offertes op maat u kan ons raadplegen voor eenmalige diensten of voor periodieke schoonmaakbeurten wie zijn we dampw cleaning is een familiebedrijf uit tongeren en is reeds meer dan jaar actief in het wassen van ramen voor zowel de kmo als de particuliere klant. Het bedrijf werd opgestart in tongeren door danny ramaekers en ondertussen is zoon kevin reeds zaakvoerder Toekomstmogelijkheden binnenreiniging provincie antwerpen In zijn we verhuisd naar lanaken maarinmiddels zijn de plannen klaar voor ee.