Menu Sluiten

Ramen Wassen Op Hoogte

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over ramen wassen op hoogte kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Ramen Wassen Op Hoogte

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ramen wassen op hoogte

vdv cleaning service group diensten contact offerte menu ramen wassen ruitenwasserij ruiten wassen kennen we tegenwoordig in twee vormen. De alom bekende ambachtelijke vorm met ladder spons schoonmaakmiddel en raamtrekker. En het zogenaamde osmose window cleaning systeem wat is osmose in leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op uw ramen achterblijven wanneer het opdroogd. Met het osmose systeem maken we gebruik van zuiver osmose water.dit is leidingwater dat door middel van filters ontdaan is van alle stofen zoals kalk mineralen chloor en zouten. Er blijft zuiver water over dat na verdamping geen vlekken achter laat op ramen zonnepanelen of andere oppervlakken. Hoe werkt het het systeem pompt onder lage druk osmose door de carbon steel met zachte wasborstels. Hiermee verwijderen we alle vuil ramen wassen op hoogte prijs Na de reiniging moeten we enkel nog naspoelen. Dit syst.

home wie zijn wij onderhoud amp schoonmaak kantoren showrooms gemeenschappelijke delen appartementen magazijnen ondergrondse garages nieuwbouw ruitenwasserij ramen verandas dakgoten rolluiken speciale diensten daken ontmossen en afspuiten regenputten gevels opritten terrassen parkings zwembaden vloeren schrobben en ontsluieren tapijten huurschade kaumlrcher store lambrecht contact home wie zijn wij onderhoud amp schoonmaak kantoren showrooms gemeenschappelijke delen appartementen magazijnen ondergrondse garages nieuwbouw ruitenwasserij ramen verandas dakgoten rolluiken speciale diensten daken ontmossen en afspuiten regenputten gevels opritten terrassen parkings zwembaden vloeren schrobben en ontsluieren tapijten huurschade kaumlrcher store lambrecht contact ramen het belgische weer is niet echt vriendelijk voor schone vensters. Aca cleaning .

Bericht over Ramen wassen op hoogte

hoogwerker huren over mercator cleaning realisaties blog jobs contact vrijblijvende offerte menumenu hoe voorkom je waterschade of lekkage van je dak sinds ramen wassen woningen villas ramen wassen appartementen kantoren kmos gevel dak of terras reinigen hydrofuge er bestaan leukere zaken dan een lekkend dak De kosten van ramen wassen op hoogte Want dat is het begin van heel veel miserie. Een lekkend dak kan verschillende oorzaken hebben. Maar eens het zover is doe je er het best zo vlug mogelijk iets aan. Voorkomen is uiteraard nog beter. Maarhoe voorkom je lekkage van je dak hoe zorg je er met andere woorden voor dat je dak niet gaat lekken en van de beste methodes daartoe is je dak tijdig te laten ontmossen. hoe voorkom je lekkage van je dak een veel voorkomende oorzaak van .