Menu Sluiten

Reiniging Laboratoria

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Meer info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reiniging laboratoria kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reiniging Laboratoria

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging laboratoria

tapijtonderhoud vast tapijt eerste reiniging dieptereiniging oppervlaktereiniging flotex eerste reiniging dieptereiniging oppervlaktereiniging woven vinyl eerste reiniging dieptereiniging oppervlaktereiniging carpetten oosterse tapijten tapijtonderhoud sportmatten dieptereiniging steentapijt eerste reiniging steentapijt steentapijt dieptereiniging floorcureplan vloerbehandeling linoleumvloeren eerste reiniging renoveren periodiek groot onderhoud bescherming pvc vinyl lvt eerste reiniging renoveren periodiek groot onderhoud bescherming rubbervloeren eerste reiniging renoveren periodiek groot onderhoud bescherming esd eerste reiniging renoveren periodiek groot onderhoud bescherming pu epoxy eerste reiniging renoveren periodiek grootonderhoud extra bescherming betonvloeren curing en sluierverwijdering polieren periodiek groot onderhoud besc.

productieactiviteiten onze mengfaciliteit site is volledig uitgerust om poeders op een gecontroleerde manier te behandelen. Van bemonsteren tot mengen alles gebeurt in gecontroleerde omstandigheden. Temperatuur vochtigheidsgraad en relatieve druk worden geregeld. Overal staan afzuigsystemen reiniging laboratoria voor bedrijven op maat Dankzij onze verschillende mengsystemen kunnen wij zelfs voor de meest complexe poedermengsels een oplossing bieden. Nauta het nautamengsysteem . Liter is een conische schroefmenger die heel betrouwbaar is om poeder te mengen en vooral om vloeistoffen aan de mengeling toe te voegen. Gemakkelijke toegangsdeuren vereenvoudigen de schoonmaak De verkoopwaarde van reiniging laboratoria Gladiator het gladiatormengsysteem . Liter is een krachtige mengmachine met armen in bandvorm. Het mengproces is bijzonder snel en grote productmassarsquos worden gemakkelijk afgebroken..

Notie over Reiniging laboratoria

ons bedrijf farmaceutische industrie bausch strbel bonapace ci precision frewitt nicomac servolift zware industrie raco tml contact nederlands franais english selecteer een pagina bonapace begon zijn activiteiten in de export voor de fijnchemie en de farmaceutische sector. vervolgens hebben zij hun activiteit ontwikkeld in de produktie van machines voor de medische ziekenhuis veterinaire voedings en onderzoekssector. Vandaag zijn de hoofdactiviteiten van de onderneming in de farmaceutische sector de studie van productielijnen de levering van farmaceutische producten verbruiksgoederen en verpakkingsmachines. Capsules bonapace automatisch incap wereldwijd populair bij oampo laboratoria apotheken ziekenhuizen vo.